Bilder fra en venn sin tur til Litj Forra i Forsan

Heia, i denne mappa vil æ legge ut bilda fra tura i Forsan. Dessverre så har ikke æ selv fådd tid til så mange tura dit, og æ finner ikke bilda ifra mine foreldre og besteforeldre på tur inn i og oppi Forsan heller. Har jo vært der selv i vakre Forsan, og vet også at min mor Annie, min tante Sigrun og min onkel Norman har vært der oppe på LitjForra i Forsan, en tur som æ sjøl bare ha drømt om å gjøre, men nu e det vel for seint det for min del å komme seg opp på LitjForra, æ e nok blitt for gammel til slike tura nu, 62 år i oktober 2014 dessverre .
Men trøsten er at æ ha fådd lov å bruke en venn sine 10stk bilda fra tur til LitjForra i Forsan. Bjørn Ness fra Nes på Hamarøy sine bilda er det.
Æ må bare ha dem med her for det er så vakre bilda fra en tur som æ ikke rakk å gjøre sjøl ( sannheta er at æ ikke ha rukket å vært med på mange tura i Hamarøy og Steigen, ikke hadd tid dessverre, men når andre har klart å gjennomføre tura der æ ha vært i nærheten av, så må dem bildan få lov å være med i hjemmesiden min også. Mange tusen takk for at æ får bruke dine bilder Bjørn.

Mulig det kommer flere bilder fra folk som ha vært på tura i Forsan, æ misunne dem turene, sku jo fådd vært med dem, men så er det tiden som hele tia går da, man rekker jo ikke værra med på alt