Fotoalbum

Lakselv
 "perla i Porsanger kommune"
Det er her vi bor
Vi har nesten alle matvare butikk-kjedene her
Rema 1000, Rimi, Spar og Coop Mega. Lakselv Bakeri med nydelige kaker og brød.
Av andre kjente butikk-kjeder har vi Møbelringen, Narvesen, 
Cubus,Expert,Nille,Intersport,Europris,Byggern, Byggtorget,XL-Bygg Byggekompaniet To banker DNB og Sparebank 1. To elektrikse instalsjonsbedrifter, Tre Rørleggerfirma, To hoteller og flere små kafe`er.


og all verdens natur
rett ut for døra her.

Vi har Porsangerfjorden med masse fisk og russerkrabbe i
og vi har masse gode lakselver og fler hundre små rike fiskevann
 
Her kan man plokke all slags bær som vokser villt.
Multer, Blåbær,Tyttebær er våre favoritter, det tar ikke lang tid før ei vaskebøtte er full av bær 🤩
Om vi vil noen steder langt herifra så har vi flyplass
Banak flyplass med en av Norges lengste rullebaner ca 7 minutter å kjøre dit ifra selve sentrum, så det er mere sentralt her enn i større byer som ikke ha flyplasser i sin kommune (haha)

Hvert år arrangeres MIDNATTSROCKEN her i Lakselv.
Her er link til siden demmes
http://www.midnattsrocken.no/?page_id=412 

Æ ha ikke vært tilskuer på så veldig mange Midnattsrocken, men var tilstede da Status Quo var her i sola og midnattsola en kveld og ei natt i 2011, en helt unik opplevelse er det for både musikkere og publikum å oppleve Midnattsrocken i sol hele døgnet.
 
Vi har leid ei stor leilighet her i Lakselv, siden vi flytta hit 02-01-2012 av Porsanger boligstiftelse, prioritert gjennom jobben til samboer Gerd.
 
Vi har hele tiden vært på husjakt for å få oss noe eget

VI JUBLER OG ROPER HURRA
11-07-2014 fikk vi papirene på at vi ha kjøpt oss ett hus her i Lakselv.
Endelig er husjakta vår over, vi ha vært på ett femtitalls visinger og vært med på mange budrunder, men altså nu sist fredag ble ett flott hus vårt, ikke så veldig mye å gjøre, men noen farver og ting og tang, kjøkken og bad vil vi forandre litt på, og i hagen står det to slags drivhus, tror vi river det ene og bygger en bod, kanskje ei lita hytta der isteden, en bod det vil hjemmesidens far angre på om noen år. Æ tror det må bli ett anneks med innlagt strøm, kanskje med vann.


Her i denne mappa bli det mye bilda fra huset vårt og ute i tomta vår ( ett skrytealbum om hva vi holder på med hjemme )

 

Æ vil idag 1 oktober 2017 få lov å takke alle som har hjelpa oss med huset. Dokker e pinadø skikkelige gode venna alle sammen (slike folks finnes kun i Finnmark, alt ha blitt gjort for mæ og Gerd på dugnad, dokker har pinadø ikke tjent ei krona på oss, vi ha ikke fått lov å betale dokker, helt utrolig altså. Æ skjønner ikke hvorfor vi ha fått betale for det dokker har gjort for oss.

Æ vil si tusen milliona takk til: Ann Hege, Monica, Anniken, Bente, Christina, Emma, Berit, Hans Trygve, Tony, Joleiv, Bjørn Tore, Roy Anders, Gilbert, Hans Alfred, Anders Mathias, Oddmund og til alle æ har glemt her akkurat nu. Ja til Unn Iren som også var her en snartur og var så snill og sette inn kopper i oppvaskmaskina for mæ. Æ beundre dokker alle, og vinn æ en gang 100 milliona kroner i Viking lotto så må dokker nu være grei da da og ta imot nokka :)

Det er rett og slett vondt at æ må drive å grave ned pengene mine og ikke få lov å få betale dokker for all hjelpa dokker har stilla opp med