Mamma og hennes søstre i kirkebøkene

Lakselv 9/11 - 2017

Ja nu idag hoppa æ litt inn i dem digtale kirkebøkene, og fant dåpsdager til ganske nær slekt og venna av dem igjen, som voks opp i Storstraumfjord og i Svartfjell på Hamarøy (idag Steigen)

Fant min mamma og alle tantene min som er voks opp i  Storstraumfjord da. Fant ikke mine to onkler og det skyldes at kirkebøkene går bare fram til år 1934 for offentlig skue

Fant også en del andre kjente og folks man har hilsa på, og noen som man har hørt litt om fra området Storstraumfjord og Svartfjell. Legger også dem her inn i hjemmesia mi. Vet ikke om dem bli å ligge her for alltid, vet egentlig ikke hva jeg skal med dem sånn i skrivende stund.

Vet jo ikke hvordan sidene bli å se ut her i hjemmesia mi for dere som titter innom, men håper på bra resultat, nu lagrer jeg siden og prøver en sjekk med en gang.

Heia igjen

Bildene av kirkebøkene kom IKKE i rett lesestørrelse her i hjemmesia ser jeg. Jeg får desverre ikke gjort noe med det, men noen råd for å få bildene lesbare vil jeg da gi.

Anbefaller da og stjele bildene og legge dem inn på din Pc eller ditt nettbrett, stjeler du så får du jo kun en kopi av dem og bildene bli selv om liggende igjen her, så bare stjel dem.

Bildene bli større og lesbar om du stjeler dem og legger dem inn på din egen Pc eller nettbrett og du åpner dem derfra, men hvis ikke så må du forstørre eller rett og slett zoome dem ut for hver gang du vil se på dem. Håper det går bra.