Fotoalbum

Her blir det bilder og tekst fra bilder min mor Annie Cisillie Steen er med på.
Skulle ønsket å funnet bilder av henne fra før jeg ble født i Trondheim. Vet jo at før min tid så vet jeg jo at hun bodde på Singsaker ilag med Steiman min pappa og min bror, og jeg vet også noe om Charlottenlund der jeg har hørt at hun var hushjelp.

 
Bilder fra Singsaker og Charlottenlund av mamma sin tid der har jeg ikke desverre.
Skulle ønske noen i Steen slekta mi ha bilder derfra som dem ville forære mæ dem om det finns slike bilder av mamma der og ja også av min pappa

Jeg voks opp med min mor og far i Krambugata 12 i Trondheim, men vi bodde der i så kort ei tid før vi flytta til Lade, veldig lite med bilder fra Krambugata også, og husk min er dårlig om den tiden der. Husker kun at min tante Sigrun og mamma vaska rundt der og mens jeg venta på dem fikk jeg leke med onkli penger på gulvet der 1øringer 2øringer og 5øringer fikk jeg leke med, lå på gulvet å leka med pengene, men plustelig sa mamma " Erling nu må du komme, nu flytter vi inn til Lade"
 
Jeg nekta, kunne jo ikke dra, alle pengene kanskje 30 eller 50 øre tilsammen hadde havna under ei gulvlist der i leiligheta i Krambugata.
Min tante Sigrun husker jeg kom ned til meg på gulvet å prøvde å hjelpe meg til 
å få ut myntene fra under gulvlista, men alt var nytteløst, vi fikk ikke ut ett øre. Til slutt måtte jeg bli med derfra gråtende fordi mange penger ble igjen i leiligheta. Mener å huske vi tok drosje innover til Lade, og at i drosjeturen sovna jeg og ble vekket ti tolv minutter etterpå sur og grinete